Privatetterforsker | Lang erfaring | Dekker hele landet

Privatetterforsker Oslo

Ser du etter en profesjonell privatetterforsker i Oslo? Nordlys Etterforskning har lang erfaring med saker av privat karakter. Her kan du lese mer om oss.

Nordlys Etterforskning holder til i Halden, men vi tar oppdrag både i Oslo og andre norske byer. Vi har privatetterforskere over hele landet, noe som gjør at vi kan hjelpe deg der du bor. 


Våre privatetterforskere har utdanning eller erfaring fra institusjoner som Politiet, Kripos, Økokrim og Skatteetaten. Vi vet at diskresjon er svært viktig for våre klienter, og behandler alltid forespørsler med full konfidensialitet. 


Dersom du trenger hjelp av en privatetterforsker, så ta kontakt med oss i dag. Vi har taushetsplikt fra første gang du tar kontakt.


Når bør du leie inn en privatetterforsker?

Enkelte ganger i livet havner man i situasjoner der man har sterke mistanker mot en person, men mangler bevis på at man har rett. Det er her en privatetterforsker kommer inn i bildet. Vi kan hjelpe deg med å få vite sannheten. Her er noen mer konkrete eksempler på hvilke tilfeller det kan lønne seg å benytte seg av en privatetterforsker: 


Utroskap

Avdekking av utroskap er kanskje det de fleste forbinder med privatetterforskning – dette har man sett utallige eksempler av på film. Utroskap kan ofte være vanskelig å finne ut av selv, fordi personer som er utro som oftest er svært gode til å skjule det. 


I slike situasjoner kan det være lurt å leie inn en privatetterforsker. Vi kan observere, overvåke og dokumentere bevegelsesmønsteret til partneren din slik at du får svarene du trenger. Dette gjør at du får mer ro i sjelen og kan bestemme deg for hva du vil gjøre videre. Vi er tilgjengelig 24 timer i døgnet og kan rykke ut på kort varsel.


Les også: Avsløre utroskap


Svinn eller tyveri

Mistenker du at noen av dine ansatte stjeler, eller er det stadig vekk varer som forsvinner på uforklarlig vis? Vi kan hjelpe deg med saker som omhandler svinn eller tyveri. Vi overvåker stedet eller personen det gjelder og dokumenterer alle funn gjennom bilder, video- eller lydopptak. Dette kan gjøre at du unngår videre tyveri eller svinn og sparer penger. 


Forfølgelse 

Blir du forfulgt, truet eller utpresset? Kanskje har du ikke fått tilstrekkelig hjelp fra politiet? Vi vet at dette er en stor belastning. Vi kan hjelpe deg med å finne ut hvem personen er, og hjelpe deg med å skaffe bevis for å kunne anmelde personen eller søke om besøksforbud.


Barnefordeling

Skilsmisser er vanskelige, spesielt når det er barn involvert. I enkelte tilfeller er partene uenig om hvordan samværet bør fordeles, og noen ganger er ikke den som får mest samvær skikket til det. Dersom du mistenker at barnet ditt ikke blir behandlet godt nok eller du ønsker mer samvær, kan vi hjelpe deg. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om din sak.


Henlagte politisaker

Hvis du er involvert i en sak som du mener har blitt urettmessig henlagt, kan vi hjelpe deg. Vi begynner med en gratis vurdering av saken din, og ser om det er muligheter for gjenopptakelse. Deretter kan vi etterforske din sak, skrive anmeldelse og oversende all informasjonen til politiet. 


DNA

Mistenker du at kjæresten din er utro, eller lurer du på om et av familiemedlemmene dine egentlig er fra din biologiske familie? Vi utfører presise DNA-tester av hår, klesplagg og lignende. Du får konkrete svar etter kort tid.


Slik jobber vi med privatetterforskning 

Flere av våre privatetterforskere har tidligere jobbet med etterforskning i politiet. Vi benytter oss av mange av de samme metodene som politiet, forskjellen er at vi jobber på oppdrag fra privatpersoner. 


Diskresjon er en av de viktigste delene av jobben vår, både for våre klienter og for oss som bedrift. Derfor har vi taushetsplikt fra første gang du kontakter oss. Vi foretar en gratis vurdering av din sak, og gir deg et uforpliktende tilbud på etterforskningen. 


Vi bruker avansert teknologisk utstyr for å samle inn bevis, og sender deg rapporter både underveis og etter oppdraget er utført. 


Trenger du hjelp av en etterforsker i Oslo?

Trenger du hjelp av en etterforsker? Vi tilbyr tjenester både til privatpersoner og bedrifter, både i Oslo og resten av Norge.


Hvis du ønsker en uforpliktende samtale eller mer informasjon om våre tjenester, så ta kontakt med oss på telefon eller gjennom kontaktskjemaet nedenfor. Vi hjelper deg gjerne!