Privatetterforsker | Lang erfaring | Dekker hele landet

Avsløre utroskap

Mistenker du at partneren din er utro? Nordlys Etterforskning tilbyr profesjonell og diskré etterforskning av utroskap. Vi finner svarene du trenger for å ta et standpunkt.

Nordlys Etterforskning består av 38 privatetterforskere som er spredt utover hele landet. Disse jobber hver dag for å avsløre utroskap. Våre etterforskere har utdanning eller tidligere jobbet i statlige organer som Politiet, Kripos og Økokrim. 


Dette gjør at vi har bred erfaring med å utføre privatetterforskning på en lovlig, konfidensiell og grundig måte. Vi tar oppdrag i hele landet og kan rykke ut etter kort tid ved akutt behov for bistand i en sak. 


Dersom du trenger hjelp av en privatetterforsker, så ta kontakt med oss for en gratis vurdering og et uforpliktende tilbud. Vi har taushetsplikt, og all informasjonen du sender oss lagres kryptert. 


Mistenker du at partneren din er utro?

En av de vanligste sakene vi jobber med er etterforskning i forbindelse med mistanker om utroskap. Mistankene kan komme som følge av endringer i partnerens oppførsel. Dette kan for eksempel handle om at vedkommende kommer hjem senere enn vanlig, reiser mer, har med seg mobilen over alt og lignende. 


Det kan være vanskelig å finne ut om partneren din faktisk snakker sant eller ei. Mange prøver å enten gå videre eller finne ut av sannheten selv. I enkelte tilfeller finner man ikke svarene man leter etter, og klarer ikke å legge fra seg tanken om at noe er galt. 


Vi finner svarene du leter etter

I slike tilfeller kan det være nyttig å leie inn en privatetterforsker. Mistanker om utroskap kan utvikle seg til en ond spiral der man blir skeptisk til alt partneren gjør, uansett om mistankene stemmer eller ei. 


Man går rundt med en vond magefølelse, og vet ikke om man bare er overdrevet skeptisk eller om man har rett til å være mistenksom. Det er veldig slitsomt å bekymre seg så mye, og mistankene kan tære på forholdet. 


Vi i Nordlys Etterforskning kan finne svarene du leter etter, slik at du kan få vite hva du bør gjøre videre. Vi har lang erfaring og benytter oss av diskrete og moderne metoder for å løse din sak. 


Slik jobber vi med etterforskning av utroskap

Hvilken metode vi bruker for å løse din sak, kommer litt an på hvilke mistanker du har. Vi kan blant annet observere og innhente informasjon om partneren din og finne ut om vedkommende lyver om sine daglige aktiviteter eller ei. Underveis i oppdraget kommer du til å samarbeide med en av våre etterforskere, og vi vil gi deg råd om hva du bør gjøre og ikke.


En stor del av jobben vår er å dokumentere alle funn vi gjør. Vi sender deg rapporter både underveis og etter oppdraget er utført. Vi sender deg bilder, lydfiler, videoer og lignende bevis som kan avkrefte eller bekrefte mistankene dine. Dette gjør at du får et klart svar og kan ta stilling til hva du vil gjøre videre. 


Nordlys Etterforskning har etterforskere over hele landet, og vi kan tiltre på kort varsel. Ta kontakt med oss dersom du lurer på hvordan vi kan hjelpe deg. Vi har taushetsplikt helt fra du tar kontakt med oss.


Typiske tegn på utroskap

Det er mange ulike tegn som kan gi en pekepinn på at partneren din er utro, og enkelte utro personer er veldig gode til å skjule mistenkelig oppførsel. Her er noen av de vanligste tegnene du bør legge merke til: 


Skjuler sine egne mobilvaner

Hvis kjæresten din aldri lar mobilen ligge med skjermen opp, tar med seg mobilen over alt og skjuler hva han eller hun gjør på sosiale medier, kan dette tyde på at vedkommende prøver å skjule samtaler med en annen. 


Etter at vi begynte å bruke mer og mer tid på sosiale medier, har også såkalt «digital utroskap» blitt mer utbredt. Partneren din trenger ikke nødvendigvis å møte den andre personen på hoteller i arbeidstiden for å være utro. Det kan også handle om daglige samtaler på sosiale medier og et møte her og der. 


Virker fraværende og fjern

Det er naturlig nok vanskelig å sjonglere to forhold på en gang, og dette kan gjøre at partneren din ikke virker like tilstedeværende når dere er sammen. Dersom partneren din ofte blir minnet på den andre personen gjennom telefonen, kan dette også gjøre at han eller hun virker distrahert og fjern.

 

Løgner om små ting

Et annet vanlig tegn er at partneren lyver om små ting. Hvis du har tatt kjæresten din i å lyve flere ganger over lengre tid, bør du være oppmerksom. Det kan skjule seg en større løgn bak de små løgnene. 


Mer opptatt av sitt eget utseende

Etter å ha vært i et fast forhold over lang tid, er det mange som får et stort behov for å få bekreftelse og sjekke om de fortsatt har draget på det motsatte kjønn. 


Det er også mange som går over streken og er utro som plutselig begynner å bry seg mye mer om sitt eget utseende. Dette kan for eksempel handle om at han eller hun plutselig har meldt seg inn på treningssenter, fornyer garderoben sin og bruker mye lengre tid på badet. 


Overtidsjobbing og unnskyldninger

Å jobbe overtid er en enkel unnskyldning som ikke trenger noen kompliserte forklaringer. Derfor er det mange som er utro som skylder på at de må jobbe overtid både i helger og hverdager, uten at det kommer inn noe mer lønn på kontoen. 


Hvis partneren din allerede har vist andre tegn på utroskap, så vær oppmerksom dersom han eller hun stadig vekk må jobbe overtid eller dra på jobbreiser.


Utro partner? Vi kan finne svarene du trenger

Nordlys Etterforskning har jobbet med privatetterforskning siden 2015, og har lang erfaring med å avdekke utroskap. 


Vi har etterforskere over hele landet som har utdanning eller erfaring fra institusjoner som Politiet, Økokrim, Skatteetaten, Kripos og lignende. 


Vi tilbyr også etterforskning i forbindelse med barnefordeling, bakgrunnssjekk, bedrageri og henlagte politisaker. 


Dersom du ønsker profesjonell hjelp til å finne ut om din partner er utro, så ta kontakt med oss i dag. Vi behandler alle forespørsler med full konfidensialitet, og har taushetsplikt. Vi kan hjelpe deg med å finne svarene du trenger for å komme deg videre i livet.