Privatetterforsker | Lang erfaring | Dekker hele landet

OM OSS

Vår historie, misjon og visjon.

VÅR HISTORIE


Nordlys - Fra dag én & planer for videre utvikling


Nordlys Etterforskning så dagens lys i 2015. Dette var året det ble lagt planer for hvordan selskapet skulle se ut i fremtiden. Nordlys Etterforskning ble opprinnelig opprettet for å levere tjenestene man finner under "etterforskning" på denne nettsiden. Dette er nå én av våre avdelinger. Avdeling for Slektsforskning ble etablert i 2018, og pedagogiske i 2020.

Det ble i oktober 2020 planlagt en videre utvikling av selskapet, da Nordlys Etterforskning hadde fått modnet seg over 5 år. Slektsforskningsavdelingen var også blitt stabilt. Våre nye avdelinger er nå Pedagogiske, samt Sikkerhetstjenester & Kurs. Vi er takknemlige for alle våre klienter vi til nå har jobbet med gjennom Nordlys Etterforskning, og vi ser frem til å gå inn i nye marked, som vi allikevel kjenner til fra før.

MISJON


Mandat, forretningsidé & kundeverdi.


Vårt samfunnsoppdrag er primært å tilby våre klienter hjelp i prekære livssituasjoner, men vi tilbyr også en hjelpende hånd innen vår ekspertise når hverdagen går sin vante gang. Vi leverer en helhetlig tjeneste, hvor våre klienter får hjelp fra start til slutt. Eksempelvis tilbys klienter innen etterforskning også hjelp i form av en samtalepartner (våre terapautiske tjenester) og juridisk bistand ved behov.


Nordlys Etterforskning - På tide å få svar.

VISJON


Fremtiden & videre utvikling.


Nordlys ønsker å oppnå ytterligere vekst innen våre fire avdelinger, Nordlys: Etterforskning, Sikkerhetstjeneste & Kurs, Pedagogiske og Slektsforskning. Nordlys Etterforskning og Nordlys Slektsforskning har sett en stor utvikling siden oppstart i 2015. Sikkerhetstjeneste & Kurs, samt Pedagogiske er forholdsvis nye avdelinger, men kompetansen er der vi ønsker den. Nå gjenstår det å være synlige gjennom markedsføring og fortsatt levere en gjennomgående god tjeneste til våre klienter. Gjennom god markedsføring, solide tjenester og høy kundetilfredshet har Nordlys Etterforskning og Slektsforskning vokst, og dette vil være veien for å utvide våre nye avdelinger og være tilgjengelige på landsbasis.

GOD SERVICE OG HØY KUNNSKAP


Vi sørger for at det er gjennomgående høy kunnskap og god service innen alle våre avdelinger. Våre etterforskere har fagutdanning eller høgskole/universitet, og erfaring fra blant annet politiet, kripos, økokrim, skatteetaten, sikkerhetsbransjen, barnevernet, forsvaret og helse. Våre terapauter og pedagoger har enten bachelor eller master fra sosialfag, og våre slektsforskere er noen av skandinavias beste utredere innen familie og slekt. Nordlys Etterforskning sørger for at alle våre ansatte er personlig egnet for arbeidet, og i møte med klienter.