Privatetterforsker | Lang erfaring | Dekker hele landet

Privatdetektiv

Trenger du en privatdetektiv som kan hjelpe deg med å finne ut om mistankene dine stemmer? Nordlys Etterforskning tilbyr diskré og profesjonell privatetterforskning.

Nordlys Etterforskning holder til i Halden, men vi har privatetterforskere flere steder over hele landet. 

Vi har lang erfaring med etterforskning av forskjellige typer saker både for privatpersoner, bedrifter, finansinstitusjoner og forsikringsselskaper.


Våre privatetterforskere har utdanning og erfaring fra Politiet, Økokrim, Kripos, Skatteetaten, barnevernet og fra helsesektoren. Lurer du på om vi kan hjelpe deg med din sak? Ta kontakt med oss i dag, eller les videre for å finne ut mer om hvilke tjenester vi tilbyr. 


Våre tjenester

Det kan være mange grunner til at man vurderer å ta kontakt med en etterforsker, men motivet bak handler som oftest om at man mistenker en eller annen form for bedrag. 

Det er ikke alltid mulig å avdekke utroskap eller bedrageri selv, og da kan det være nyttig å leie inn en profesjonell etterforsker. Her er noen av de vanligste oppdragene vi utfører:


Spaning

Spaning er en vanlig metode som blir brukt av politiet og privatetterforskere til å følge med på en person sitt bevegelsesmønster. Denne typen overvåkning kan blant annet være aktuelt dersom du lurer på om partneren din er utro, om barnet ditt har havnet i feil miljø eller om du mistenker svindel eller bedrageri. 

Nordlys Etterforskning har erfaring med spaning fra forskjellige typer oppdrag. Vi kan løse din sak på en diskré måte.


Utroskap

Utroskap kan være vanskelig å avsløre fordi partneren i de fleste tilfeller dekker over sine egne løgner. Man kan begynne å føle seg paranoid og overdrevent mistenksom, men samtidig ha en sterk magefølelse på at man har rett. 

I tillegg kan det være vanskelig å finne bevis på at man har rett til å være mistenksom. I slike tilfeller kan det lønne seg å leie inn en privatetterforsker. Vi i Nordlys Etterforskning benytter oss av sofistikerte metoder for å avsløre eller avkrefte utroskap. Dette kan gjøre at du får mer ro i sjelen og finne ut hva du vil gjøre videre. 


Barnefordeling

Etter et samlivsbrudd kan det oppstå uenigheter om hvordan samværet med barnet eller barna bør fordeles. Kanskje ønsker du mer samvær med barna enn du har fått, eller kanskje har du grunn til å tro at din tidligere partner ikke er skikket til å ha full omsorg for barna?

Dette er noen av tilfellene hvor vi kan hjelpe deg. Våre etterforskere kan samle eksisterende bevis og finne nye bevis som styrker din sak. 


Bakgrunnssjekk

Kanskje du skal ansette en person i en viktig stilling, eller kanskje prøver du å finne en leieboer du kan stole på? Da kan det være nyttig å foreta en grundig bakgrunnssjekk. Våre privatetterforskere kan blant annet utføre identitetssjekk, adressesjekk, sjekke at informasjonen på CV-en er riktig og verifisere ektheten til referansene. 

Dette er bare noen eksempler på oppdrag vi kan løse. Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om en annen type sak. 


Konfidensialitet og taushetsplikt

Sitter du med ubesvarte spørsmål, mistanker eller en sterk følelse av at noe ikke er som det burde være? Da kan det være lurt å ta kontakt med oss i Nordlys Etterforskning for å høre hvordan vi kan hjelpe deg. 

Vi har bred erfaring med forskjellige saker av privat karakter, og vet hvordan vi kan skaffe svar på dine spørsmål på en lovlig og diskré måte. 

Vi er svært opptatt av konfidensialitet, og har taushetsplikt helt fra din første forespørsel. All informasjon du sender oss behandles strengt konfidensielt og lagres kryptert. 


Vi løser din sak – ta kontakt med oss i dag!

Nordlys Etterforskning holder til i Halden, men vi tar oppdrag både i Oslo og resten av Norge. Vi tilbyr tjenester både til privatpersoner og bedrifter. 

Ta kontakt med oss på e-post, telefon eller gjennom kontaktskjemaet nedenfor dersom du lurer på om vi kan hjelpe deg med din sak. Vi kan hjelpe deg med å få svarene du trenger.